Projek Pembinaan

10 Tahun di pasaran

Pakar Dalam Pembinaan Bermutu dan Berkualiti

Hubungi kami

Percaya pada pakar pembinaan kami. Hubungi kami untuk dapatkan khidmat nasihat percuma.

King Construction sentiasa memastikan bahawa semua bangunan akan tahan lama dan boleh dipercayai, kerana kerja ini akan dilakukan oleh profesional!

KENALI KAMI

KING CONSTRUCTION adalah sebuah entiti perniagaan berasaskan pembinaan di Johor yang sedang pesat berkembang. Kami adalah pasukan profesional yang menangani segalanya, dari projek perumahan hingga pekerjaan berskala lebih kecil. Didorong oleh komitmen kami terhadap kecemerlangan, kami berusaha keras untuk memastikan pelanggan berpuas hati sepenuhnya dengan pekerjaan kami. Hubungi kami hari ini untuk menjadualkan rundingan.

MISI KORPORAT

Untuk menjadi syarikat pembinaan yang paling cekap di Johor, melaksanakan jumlah kerja pembinaan dan pemasangan terbesar.

VISI KORPORAT

King Construction semestinya menjadi pilihan terbaik bagi pelanggan dalam pelaksanaan projek pembinaan dan hiasan dalaman.

” Kami sentiasa berkongsi tips dan tutorial tentang sesuatu projek DIY yang mungkin membantu pelanggan kami dan sesiapa sahaja..Jom ikuti kami di YouTube. “

King Construction adalah kontraktor serba boleh dan telah dipercayai dalam pasaran pembinaan dan pengubahsuaian.

Kami telah beroperasi di pasaran perkhidmatan pembinaan sejak tahun 2000. Selama 10 tahun keberadaannya, beratus-ratus pelanggan telah mendapat manfaat, baik organisasi besar dan individu, telah menjadi pelanggan kami. 

King Construction I Construction & Engineering

Pengalaman bertahun-tahun dalam pembinaan industri dan sivil menggunakan teknologi moden dan bahan terbaik membolehkan kami menyelesaikan tugas-tugas kompleks yang serius, besar-besaran untuk pembinaan bangunan baru, pembaikan atau pembinaan semula bangunan lama. Syarikat pembinaan kami melakukan pelbagai pembaikan, pembinaan semula, pembaikan besar dan hiasan dalaman bagi bangunan pentadbiran, kediaman, pusat perniagaan – dari pengembangan rancangan reka bentuk hingga hiasan dalaman dan landskap.

Semua kerja pembinaan rumah kayu, bata, pembinaan semula, pembaikan bangunan dilakukan sesuai dengan piawaian yang ditetapkan. Kami melakukan kerja sepanjang tahun, tanpa mengira keadaan cuaca, memastikan kelajuan dan kualiti kerja yang tinggi. 

Profesionalisme tinggi pasukan, yang merangkumi kakitangan jurutera yang berkelayakan, pakar dalam kepakaran kerja, dan peralatan teknikal canggih membolehkan syarikat pembinaan memenuhi sepenuhnya tanggungjawabnya. Dengan konsisten mengikuti standard kualiti antarabangsa, syarikat memastikan penyampaian kemudahan tersebut dalam jangka masa yang ditetapkan oleh pelanggan.

 

Matlamat Korporat

Berkualiti

Kami yakin bahawa kualiti harus ditunjukkan walaupun dengan butiran terperinci. oleh itu kami hanya menyediakan bahan mentah berkualiti tinggi dan pakar yang berpengalaman untuk kemudahan pembinaan kami!

Menumpukan pelanggan

Dalam kerja kami, kami selalu bergantung pada pendapat dan kehendak pelanggan kami, sentiasa berusaha mendapatkan kualiti perkhidmatan.

Pendekatan peribadi

Berdasarkan analisis keperluan anda dan keadaan operasi termasuk anggaran bajet yang dirancang dan objek yang dipesan, kami memilih satu set lengkap yang sesuai untuk anda!

Kepakaran kami

“Kami pakar dalam kerja-kerja 3D (Dirty, dangerous and demeaning)”

Kami pakar dalam kerja-kerja sukar, kotor dan berbahaya tetapi sangat diperlukan oleh rumah kediaman dan premis perniagaan anda.

Kerja-kerja kontraktor tidak hanya tertumpu kepada membina bangunan tetapi ramai tidak perasan kerja-kerja asas yang paling penting yang menyokong sesebuah binaan utama

Sistem Kumbahan

Kami melakukan kerja-kerja membina dan menyelenggara sistem kumbahan untuk semua jenis premis.

Membina dan menyelenggara sistem saliran

Kami juga menawarkan khidmat menyelenggara sistem saliran rumah dan semua jenis bangunan serta sistem saliran lain

Membersihkan tapak binaan

Kami menyediakan khidmat membersihkan tapak binaan setelah selesai kerja-kerja renovasi dan sebagainya

Membaikpulih bumbung rumah

Kami juga pakar dalam membaikpulih bumbung yang rosak dan menyalin bumbung lama

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles